Post by sparoccrimarat on Feb 24, 2022 8:15:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar generator nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
OYNALAN ƏN YAXŞI OYUN! reklamlar o qədər də pis deyil, çünki hər dəfə görünmür, ona görə də bu oyunu sevirəm
Sadəcə onu demək istəyirəm ki, gecikmələr və reklamlar absurddur və yəqin ki, 200 reklam baxmışam və 20 oyun oynamışam, bu da bezdiricidir ki, üçüncü səviyyəyə çatanda hər dəfə bundan bezmirəm və məsləhət görmürəm. dəyişdirilərsə bunu hər kəsə verə bilər. gələcəkdə yenidən cəhd edə bilər amma hələlik aldatmamağa və çoxlu reklamlar qoymamağa çalışın...(: ps .. gsme-nin quraşdırılması günlər çəkdi və bilmək istədim. lag və ama zing olardı reklam
Birincisi, çox reklam. İkincisi, o, yaxşı balanslaşdırılmış deyil.... Düşmənlər səni 1 vura bilər, onları öldürmək üçün isə 4 atış lazımdır. Üçüncüsü, çox reklam✋🙄
yaxşı oyun amma çox reklamlar məni əsəbləşdirir və oyunu silmək istəyir və ürəyim gələndə hərəkətlərimi dayandırır və sonra düşmənlər məni öldürəcəklər, bu da məni hər şeyə yenidən başlamalı olur və öləndə reklamlar olur bu məni bezdirir və məni dəli kimi qəzəbləndirir, bəli pis reytinq və bu oyundan razı deyiləm
Magica.io Hành động awno
Magica.io Hành động wem
bir çox reklamlar və onlardan qurtulmaq çox baha başa gəlir, lakin ümumilikdə yaxşı oyun və bu onlayndır? Çünki yaxşı işdirsə!
Həqiqi oyundan daha çox reklam olduqda, probleminiz var. Hər ekrandan sonra bir reklam var. Sağalmaq lazımdır, reklam... raundda döymək, reklam... pulsuz düymələr, reklam... raundda itirmək, reklam... güc artırmaq lazımdır, reklam.... oyunun reklamlara nisbəti olduqda reklamların xeyrinə, bir probleminiz var. Hər bir hərəkət reklam tələb edirsə, biz necə bilə bilərik/hətta oyundan həzz ala bilərik?
Onu saxlamaq üçün bir seçim olmalıdır, amma yaxşı deyil
Oynamaq olduqca əyləncəlidir, amma düzünü desəm, reklamlar çox olduğundan zəhlətökəndir. Demək istəyirəm ki, 1 səviyyəni bitirdikdən sonra reklamlara baxmalıyam.
Bu oyun DƏHŞƏTLİDİR Onu DƏHŞƏTLİ edən 2 şey var. 1# ÇOX ELAN! Mən oyun BAM reklamına başlamağa çalışıram. Oyun BAM reklamını bitirirəm. MƏN HƏR ŞEY EDİRƏM BAM REKLAM!!! Mən reklamların miqdarına nifrət edirəm və bu, oyunu məhv edir. 2# hər dəfə qalib gəlmək istəyəndə öləndə o qədər də əyləncəli deyil. Nə vaxt qalib gedəcəyəmsə, ya mənə reklam verir, mən də uduzuram, ya da bir dəstə ai gəlib məni hədəfə alır. Bu, qalib gəlməyi demək olar ki, qeyri-mümkün edir. Çox zəhlətökən oyun oynamağı məsləhət görmürəm.
Yaxşı oyun, çoxlu reklamlar var, amma nə vaxt oflayn oynamağa hazırlaşsam, oyun yüklənmir, joystik çox yaxşı işləmir və əvvəlki arenaları təkrarlaya bilmir
Yaxşı oyun və yaxşı güc artımları.. Səviyyə yüksəldikcə çox aşağı düşmə nisbətləri.. Bu yaxşılaşdırılmalıdır..
Regina in Missione 4: Il Sacro Armistizio Avventura uzcu
Mənim bundan xoşum gəlir. Şəxsən mən bunu daha çox istərdim ki, tamamlamaq üçün bir çox səviyyə, sınaqdan keçirmək və ya oynamaq üçün daha çox element və qəhrəmanlar, daha çox yan tapşırıqlar/missiyalar və ya daha çox nəzarət variantları olsaydı.
Mən onun məlumatlarını siləndə və ya proqramı siləndə məlumatlar hələ də orada qalır.
Bu gözəl oyundur, lakin nadir hallarda milyonda 1 şans kimi sinədə yaxşı shtt verir. Bəzən heç bir yerdən hücuma məruz qalaraq ölsəniz, şoka düşərdiniz.
Oyunu sevirəm, amma lütfən, siz boş işləyən və spam göndərən biri tərəfindən vurulduğunuzda ildırım çaxdıran sehri əsəbləşdirə bilərsinizmi? Yıldırım oyunçuları ilə əyləncəli deyil. Siz həmçinin joystiği bir az daha böyük edə bilərsiniz ki, dairənin içərisində saxlamaq çətin olacaq. Təşəkkür
reklamlara ne qeder pul deyil ki,insanların oyun içindəki əşyalar üçün ödədiyi pullar o qədər haqsızlıqdır ki,o səni vuranda o yerdə ilişib qalırsan amma kimisə vuranda ilişib qalmır oyun yaxşıdır amma çox acgözdür
Düşünürəm ki, bu kopyalanıb.. Mən ona 3 ulduz verdim, çünki wss kopyalanmış kimi görünür, bu kopyalansaydı, yox, playstore-u silib buna 0 ulduz verərdim!
bu Yaradıcı axes.io-dan eyni istehsalçıdır və o, sevimli klassikanın daha cilalanmış və əyləncəli versiyasıdır. Turlardan əvvəl təkmilləşdirmələr əldə edərkən Yaradanın reklamlar haqqında da açıq danışmasını sevirəm. yaxşı
DOWNLOAD GAME Magica.io Android, IOS: krugames.net/game/magica-io/ ... Our battle royale games are especially fast and fun to play!
Bu, zəhmli oyundur, lakin yeganə şey odur ki, bonuslar o qədər də çox deyil, axes.io-nun bacarıq və üstünlüklərinə sahib olmalıdır, lakin oyun yaxşıdır, ümid edirəm ki, daha çox belə oyunlar düzəldəsiniz.
Hər 5 saniyədən bir reklam var
Əyləncəli və asılılıq yaradır, vaxt öldürür... Amma zəhmət olmasa istifadə etmək üçün yeni personajlar və elementlər əlavə edin, onda mənim üçün 5 ulduz olacaq (bəzi gələcək yeniləmələr üçün)👍
Ən yaxşı proqramdır, amma arzu edirəm ki, heç vaxt bitməsin və oynadığım səviyyəni geri qaytara bilmirəm və oyun çox çətin idi və oyunçuları belə vura bilmirəm🤣
Magica.io - Battle Royale Екшн oths
Çox əyləncəlidir, amma bir şey üçün pul ödədiyim və onu almadığım üçün bu, mənim oyunu oynamaq istəmirəm.
Əla mexanika ilə olduqca əyləncəli bir oyundur. Bu kimi sadə bir oyuna nə qədər fikir verildiyini yüksək qiymətləndirirəm və bu pulsuz olmağa layiq deyil, amma buna şadam. Yaxşı işlərə davam edin. Kaş ki, personajlar daha çox fərdiləşdirilə bilsin.
Mən hər arenada qalib gəldim və heç kim öz qabiliyyətlərindən istifadə etmir, bu oyunu oynayan bir real oyunçu yoxdur
Vay gözəl oyun ancaq o qədər çoxdur ki, mən sadəcə əla oyun yükləmək istəyirəm...Əgər onu düzəltsəniz, onu 5 ulduzla qiymətləndirərəm
Həddindən artıq çox reklam var. Canlandırmadan sağlamlığa qədər hər şeyi ödəyə bilərsiniz. Bu, açıq-aydın, sadəcə bir pul tutmaqdır.
Bu oyun əyləncəlidir, lakin yeganə problem ondadır ki, çoxlu lazımsız reklamlar var
is Magica.io not working / having issues for you? - AppLatest
çoxlu reklam
Bütün A.I-lər həqiqətən ədalətsizdirlər, çünki oyun çətinləşir, onlar sizi əhatə edib sizə atəş açmağa başlayırlar və sizi görmək mümkün olmamışdan əvvəl sizə atəş açırlar. Nəticə etibarilə bu, əyləncəlidir, lakin A.I əsasən oyunda sizinlə birləşir.
Magica.io - Приложение - Firal - Площадка русского AppStore
Nah