Post by sparoccrimarat on Feb 24, 2022 8:18:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Don\u0027t Touch The Spikes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Don\u0027t Touch The Spikes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ yönetici panelini etkinleştir ▞▞▞
▞▞▞ Don\u0027t Touch The Spikes 2022 version ▞▞▞
Tüm ketçap oyunları çok epik
Don't Touch The Spikes Arcade whk
Donmadan önce sadece 2 tur oynamama izin verecek. Berbat. 😕
Oyun açılmıyor bide reklamın üstündeyken favorimdi artık 1 yıldızı bile hak etmiyor
Bağımlılık yapan bir oyun ama oyun sırasında ekran kararıyor. Alttaki reklamları görebiliyorum, ekrana dokunmaya devam ediyorum ve kuşumun kanat çırpıp öldüğünü duyabiliyorum ama hepsi bu. Lütfen düzelt.
Android için Don't Touch The Spikes - APK'yı İndir
BU OYUN KOSHI'Yİ ÖLDÜRÜR ):
Oyunu beğendim ama ne zaman açsam kapanıyor, bunun şimdi düzeltilmesi gerekiyor.
güzel bir oyun
ÇOK GÜZEL bir oyun
Bu oyuna bağımlıyım lütfen yardım edin oynamazsam nöbet geçireceğim ve bunu yazarken beni rehin aldılar. bağımlıyım
Güzel oyunlara genelleme yapmazlar olarak güzel
oyun güzel bence ama bazıları çok zor olabilir bide kuşlar biraz pahalı gibi
Uygulamayı başlattığınızda menüde açılan reklamlar. Neredeyse her oyundan sonra reklamlar.
Don't Touch The Spikes Arcade lny
Ya neden hatırlamıyor?
Bir süre sonra şeker gitti ve toplayamadim
Don't Touch The Spikes Аркады eeo
Basit bir oyun ama uçtan uca seyahat etmesi zor. Sanırım tabletlerim oynuyor!
Eğlenceli ama aynı zamanda sıkıcı.
Mükemmel ve eğlenceli zaman öldürme.
Bağımlısı olduğum harika bir oyun ama bir çeşit güçlendirme sistemi falan mı olmalı? Belli bir puanı geçemediğinizde gerçekten tekrar ediyor.
Oyun harika ama kişisel olarak bazı iyileştirmelere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Oyun deneyimime göre, bazen yeterince doğru değil. Sivri uçlara dokunmasam da ölüyorum. Buna gerçekten sinirleniyorum.
Bence harika oyun ama heb haber gelior yinedede beş poan
bunu bile haketmiyor
Don't Touch The Spikes oyununda küçük kuşumuz ile yere düşmeden ekrandaki şekerleri toplamaya çalışıyor, bu sırada duvarlarda çıkan dikenlere dokunmamaya
Merge Tanks: Idle Tank Merger פנאי gbk
Bir zamanlar bir efsane, şimdi bir çöp yığınından başka bir şey değil.
Ekran kararıyor. Temelde çökmesi dışında, sadece arka planda çalışmaya devam ediyor.
Dinlenmek için oynamak çok güzel
Çevrimdışı bir oyun olmasını seviyorum
Tamamlayıcı olarak, en iyi partileri, partileri, son günlerini ve gecikmelerini takip edin. Lo único que dejaría es el zor mod bir menos que este deniz la causa del lag. Ojalá puedan devolver la tienda de aves ve Quitar los anuncios
benim skorum1200
Don't Touch The Spikes আর্কেড icaq
Çok eğlenceli bir oyun. Tek sorun, oyunu bitirdikten sonra ana menüye dönmek için bir geri düğmesinin olmaması; uygulamadan çıkmanız ve yeniden başlatmanız gerekir. Oldukça rahatsız edici.
Dükkandaki kuşları geri getirin! Onları hiçbir şey için kullanamayacaksam, şekerleri ve mücevherleri toplamanın ne anlamı var? Ayrıca reklamların yeni yerleşiminin deneyimi mahvettiğini duydum ama reklamsız oynuyorum, bu yüzden bu oyunun böyle olmayan biri için ne kadar zevksiz olduğunu hayal edebiliyorum.