Post by sparoccrimarat on Feb 24, 2022 8:24:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk taustiņu uzlauzt ▞▞▞
▞▞▞ Good Pizza, Great Pizza 2022 version ▞▞▞
Ļoti forša spēle
Esmu sakrājis tik daudz naudas, ka šķiet bezjēdzīgi – nevaru to apmainīt pret dārgakmeņiem vai samaksāt robotam. Ir tikai tik daudz dekoru, ko varat iegādāties, un es jūtos diezgan nemotivēts spēlēt. Lūdzu, dariet mums kaut ko noderīgāku ar skaidru naudu, kas nav tikai kosmētika, piemēram, iegādājieties dārgakmeņus. Citādi uzvarēt ir jāmaksā.
Es piešķiru tai 2 zvaigznes, jo man patīk viņu grafika un spēle, bet man nepatīk piegādes daļa. Kad pienāca laiks skrējējam, man ir klients, ar kuru man ir jārīkojas, taču es nevaru dot rīkojumu skrējējam, ja vien neesmu paveicis klients vispirms.Es kavēju 15 minūtes un viņi atskaitīja maksājumu un dzeramnaudu.Tas man liek ciest no zaudējumiem.Es negūstu nekādu peļņu no piegādes daļas.Vēlāk pāreju uz parasto, ignorējot piegādes pasūtījumu, Es gūstu lielu peļņu, kā parasti. Vai tas ir tāpēc, lai mēs ciestu no zaudējumiem?
Šī spēle ir ļoti laba, bet, lūdzu, pievienojiet vidēju cepeškrāsni par cenu 150 Pleaaasssseeeee
Šī ir lieliska spēle. Viena no vienīgajām restorānu spēlēm, ko esmu spēlējis un kurai ir lielisks stāsts. Picas jaunumi, ko parādīt saviem sponsoriem un kas notiks spēlē, ir radoši un forši. Naudas sistēma ir diezgan fiksēta, pasākumi notiek pārsvarā visu laiku, jūs varat izrotāt savu veikalu utt. Kopumā spēle ir lieliska, iesaku!
Tas neliks jums nomierināties un nesniegs pietiekamus ienākumus, lai spēlētu būtu patīkamāk. Ne tas, ko es meklēju.
Spēlē ir kaut kas līdzīgs spēļu klientu atsauksmēm par veikalu. Viņu rakstītās atsauksmes ir pārspīlētas. Tas patiešām ietekmē manu garīgo veselību. Man ļoti patīk šī spēle, tāpēc es vēlos, lai jūs atrisinātu šo problēmu. Un viņi ņem vairāk, nekā samaksāja par kompensācijām. Tas ir nedaudz kairinošs un smacējošs. Lūdzu, izskatiet arī šo. Paldies.
Labi, problēma ir tā, ka dažiem vegāniem siers garšo, bet dažiem nē, es domāju, ka viņiem visiem siers vienkārši nevajadzētu garšot, jo tas mulsina.
Tātad būtībā es to spēlēju apmēram 1 nedēļu, un spēle nav slikta. Vienīgā problēma ir tā, ka es nopirku spēles "jauninājumu", kas ir sava veida "ar garāku dienu" vai wtvr, mana spēle pēkšņi kļuva diezgan aizkavējusies. Un aizkavēšanās ir nepārtraukta — kaut kā kairinoši, ceru saņemt atbildi un atrisināt šo problēmu pēc iespējas ātrāk, jo tas ietekmē spēles noskaņojumu. Bet līdz šim diezgan jautri un relaksējoši. Un arī kāpēc personas, kas jaunākas par 16 gadiem, nevar saglabāt datus? Patiesībā tam nebija jēgas, kādi iemesli?
Man patīk spēle! Tas patiešām ir relaksējošs, bet es esmu apmulsis. . . Kāpēc viņi dusmojas uz mani, ka es neuzliku sieru uz picas, kad viņi pasūtīja veģetāru? Es domāju - siers nav veģetārs, vai ne? Rediģēt: Es saņēmu kliedzienu par to, ka es neliku sēnes uz picas. . . Es tos noliku. . . ? Atvainojiet, tāpēc es samazinu savu pārskatu. . . Edit2: "iedodiet man sīpolu un peperoni pīrāgu ģimeni" "mēģinu izsmelt manu picu?! Šajā tik tikko nav paprikas!" Nav jēgas spiest uz ko šajā situācijā.
Man ļoti patika šī spēle ļoti ilgu laiku, un tā bija labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis! Šonedēļ bija dīvains atjauninājums, kur picas draugi tagad maksā 40 dārgakmeņus! Es ietaupīju un tagad nevaru to izmantot picas draugiem. Arī dārzs bija lieliska ideja, izņemot to, ka jums ir jāgaida mūžīgi, kamēr augi izaugs! Kad man beidzas rūpnīca, es vīlu daudzus klientus, un es nevaru dabūt vairāk. Tad es pametu spēli un nedomāju, ka to vēlas veidotāji.
Towerlands - tower defense Strategy ktsb
pārāk daudz reklāmu
Šī ir laba spēle. Spēle ir aizraujoša un patīkama.Jūs nebombardē reklāmu uznirstošie logi kā citas spēles, un jūs pat varat izvēlēties tos skatīties, lai saņemtu atlīdzību! Iemesls, kāpēc es to atzīmēju ar 4 zvaigznītēm, ir tāpēc, ka ir dažas kaitinošas lietas, piemēram, jūs nevarat pārslēgt, kur tiek likts virskārtas.
Apbrīnojami. Man patīk šī spēle, tā ir tik jauka un relaksējoša, ka patiešām palīdz man nomierināties pēc saspringtiem laikiem. Tā turpināt! Šī ir lieliska jautra spēle ikvienam.
Šī spēle patiesībā ir patiešām laba, un es to mīlu līdz šim, bet es domāju, ka manas smadzenes tajā laikā nedarbojās pareizi, jo es nejauši nospiedu pogu "dzēst datus" un visi mani pirkumi spēlēs bija pazuduši, un es atgriezos 1. diena. Esmu tik skumji, lol, visas jaukās lietas, ko es nopirku, es biju tik tālu priekšā dhaofjrpfj, tāpēc es izdzēsu šo spēli, cerot, ka pēc sāpju izārstēšanas es to kādu dienu atkal lejupielādēšu.😕❤️
Kad viņi saka, ka nevēlas sieru, viņi saka, ka tas ir viss siers, ko es saņemu!
Man patīk viss no 1. līdz 3. nodaļai, bet pēc atjaunināšanas 4. nodaļai. Dievs, dimondam tas aizņem pārāk ilgu laiku un pārāk dārgi, es labprātāk maksātu par to tirgū, nevis audzētu. Tas aizņem pārāk ilgu laiku, lai aug un tagad spēlēju arvien mazāk jo jāgaida kad izaugs sīpols un tāds dimanta izniekojums ko esmu krājusi!!!!!
Man patīk ēst gatavošanas spēles vai stāstiem līdzīgas spēles kopumā, tāpēc, ja jūs to darāt, es iesaku šo spēli. Man patīk, ka spēlē ir pieejamas atbildes iespējas, un tā tiek papildināta. Es saprotu, ka tas savā ziņā "atkārtojas", bet man tas tiešām nav prātā. Tā turpināt!
Šī spēle ir ļoti jautra, tomēr esmu iestrēdzis Stjuarda izaicinājumā. Es zinu, kā pagatavot picas, bet es to vienmēr nelaižu garām. Arī viņu vegitarīna picai ir tukša šķēle, ko man ar to darīt. Es nezinu, kā nodot to palīdzību.
Šī spēle ir diezgan relaksējoša un viegli spēlējama. Naudas iegūšana prasa laiku, bet es teiktu, ka tas ir labs temps, netērējot naudu. Vēlos norādīt, ka klientu pasūtījumi var būt nedaudz mulsinoši, atstājot viņus dusmīgus. Kopumā spēle man patīk.Šī ir lieliska spēle, kad jūs sasniedzat lielu līmeni, tā kļūst grūti, taču viņi vienmēr prasa miljoniem papildināšanas, taču tas padara to jautru, tāpēc es iesaku jums iegūt šo spēli, un tā patiešām šķiet, ka atrodaties picu veikalā, man tā ļoti patīk. daudz!!!!!
Spēle bija lieliska, kad es to pirmo reizi spēlēju, taču, kad es to atkārtoti lejupielādēju savā tālrunī, tā nesaista manu Google Play kontu, tāpēc man bija jāsāk no jauna, lai gan, noklikšķinot uz sasniegumu cilnes sākumlapā, tā parādīja man visus sasniegumus, ko esmu ieguvis iepriekšējā spēlē. Man patīk šī spēle, tikai ar to nepietiek, lai sāktu visu no jauna, kad biju tik tālu.
Nezinu, kas notika, bet es iegāju lietotnē, un tā restartēja manu spēli, esmu tik sarūgtināts, jo es tur paguvu lielu progresu, šī ir otrā reize, kad tas notika 😡
Man patīk intresanta spele
man šī spele patik
Es gribētu teikt, ka tā ir laba spēle ar daudzām iespējām, bet klienti nepastāsta pareizi par piedevām ... piemēram, ja viņi saka, ka "olīvu pica" un mēs neliekam sēnes, viņi kļūst dusmīgi. uz mums, lai gan tā bija viņu vaina, viņi to skaidri nepateica... lūdzu, izlabojiet to
jauka spele bet ,bet ludzu nesamaziniet naudu pec spelešanas, ir labi ka samazinat bet kapēc ir tik daudz...no sākuma saņēmu 130 tūkstošus un tagad saņemu 19 tūkstošus... labojiet to-! !
Es pārgāju visu spēli beigās tur dejos lāči ar picām😂
Laiks sūcas, laiks paiet pārāk ātri, kādā situācijā 1 pasūtījuma izpilde aizņem veselu stundu, kad pasūtot picu, tās pagatavošana prasa apmēram 20 vai 30 minūtes, nevis stundu. Un es neeju lēni, laiks iet ātrāk, jo ātrāk. Labojiet šo! Izņemot to, tā ir lieliska spēle
viss ir lieliski
Good Pizza, Great Pizza Casual jvk
Galīgs sūds
グッドピザ、グレートピザ — クッキングゲーム ミニゲーム qevs
Laba spēle 🥰💅
Sākumā man patika šī spēle, bet tagad vairs nav jauns stāsts, tikai par picu pārdošanu, tagad kļuva garlaicīgi
Good Pizza, Great Pizza Pro příležitostné hráče gli
Spēle ir intlresanta
Šī spēle ir lieliska! Bet pēc nedēļas, atrodoties aptuveni 105. līmenī, kļuva garlaicīgi
Laba pica Lieliska pica
Jums ir jātērē nauda, lai kaut kur nokļūtu vai skatītos video, kas ir vienāds ar spēles laiku.
Pēdējo reizi, kad spēlēju šo spēli, tā bija absolūti pārsteidzoša. Man bija gandrīz 400. diena, un es joprojām to spēlēju katru dienu. Kad es to pārinstalēju pēc dažiem mēnešiem, es mēģināju pieteikties, un tas atbrīvojās no VISI mana progresa. Es jūtos apkrāpts.
PiZa
Šī ir tik jautra un forša spēle! Viena lieta ir tāda, ka cilvēki saka patiesi ļaunas lietas, piemēram, "Laikam, mērce vienkārši iezagās!" Vai arī "piedevas ir visur! Nepieņemami!" Es domāju, ka viņiem tas būtu jāsaka pieklājīgāk. Ceru, ka šī informācija bija noderīga. P.S. Svinēja Ziemassvētkus! Tātad tas ir sezonāls