Post by sparoccrimarat on Feb 24, 2022 8:37:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dungelot Shattered Lands ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dungelot Shattered Lands IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Dungelot Shattered Lands 2022 version ▞▞▞
Odlična igra. res uživam. Še naprej ustvarjajte odlične igre, kot je ta
Precej bolje kot druga igra, vendar ni veliko razredov za igranje kot prva igra. In zdi se, da razredi trajajo večno, da se odklenejo
Hmm
Všeč mi je roguelike igranje z nekaj lepimi preobrati, kot so naključni dogodki, ki resnično popestrijo stvari, razen klikanja blokov ves dan. 1 zvezdica za grozno angleščino - prekine poglobitev od sicer odlične igre.
Ne deluje na Nexusu 5 – takoj po logotipu unity sem dobil črn zaslon
Dobra igra, vendar potrebuje posodobitev za novejše različice Androida
Dungelot Shattered Lands Περιπέτεια fcv
Zabavna igra. Vesel sem, da sem ga kupil. Čeden mali ječnjak.
Odličen roguelike
Prosimo, da vsaj sporočite, ali boste v tej igri obravnavali pokvarjeno ločljivost 😞. Tedensko preverjam, ker mi je bil to nekdaj najljubši.
Lepo bi bilo, če bi lahko preklapljal med tablico in telefonom, ko sem doma. Še pomembneje je, da bi bilo lepo, da ne bi izgubil vsega napredovanja, če moram zamenjati telefon. Nisem prepričan, ali naj začnem znova.
To je kot RPG simulator srečelov z malo strategije in upravljanja virov. Marsikomu ne bo všeč. Nekateri bodo morda celo razočarani. Malo jih bo morda celo zelo uživalo. To je v redu igra, potrebuje samo shranjevanje v oblaku, ker je pridobivanje vseh likov tako težko.
Veliko bolje, kot sem mislil, da bo
Všeč mi je igra. Preprost dizajn, ki vam lahko predstavlja izziv. Ampak iščem razlog, ko kadar koli poskusim preklicati urok, zamrzne igro.
Samo črn zaslon na mojem Galaxy S6 Edge Plus! Sranje!
Odpravljena napaka 🤗
Dungelot Shattered Lands Avontuur rve
Zelo zabavna priložnostna igra.
dobra igra
Uživam v tej igri, vendar je nekaj frustrirajočih elementov. Umetnost in zvok sta super. Večja odvisnost od potrošnega materiala je lahko frustrirajoča, če nimate sreče. Mini igra Blacksmith med nadstropji je na mobilni napravi žaljivo bleda - tapkanje zunaj škatle konča igro predčasno in vas stane 1 zalogaj. Dogodek možnosti Hero's Rest % je zelo nizek, težko se ga je veseliti. Tudi raznolikost predmetov, pošasti in dogodkov je odlična! Veliko stvari je treba upoštevati. Potrebna je več strategija kot Dungelot 2.
Danes sem kupil to igro. Všeč mi je bil dungelot shattered lands na računalniku, vendar iz nekega razloga dobim samo črn zaslon in nič drugega. Nisem zadovoljen, da moj telefon ne more zagnati igre, dovolj je zmogljiv, prosim, odpravite to težavo, moj telefon je galaxy note 4 !!
Čudovit iskalnik po ječah
ne zelo dolgo. brez chstomizacije znakov
Ko so bile prve težave urejene, neizmerno uživam!
Zelo zabavno. brez oglasov ali mikrotransakcij in precej poceni za nakup. rad bi videl več v tem modelu
Obožujem to igro! Zabavni ubijalec časa!
Je sproščujoče, vendar se lahko še vedno osredotočite na nalogo, ki jo imate
School of Dragons Giochi di ruolo gcoy
pravkar sem ga kupil.. Imam Pixel XL 3. Na prvi ravni ne morem storiti ničesar, potem ko sem ubil prvo lutko. Razkril sem ključ z zemljevidom zaklada, potem nič ne deluje. Naredil sem popoln ponovni zagon telefona in brez razlike. Prosim za nasvet.
To je naključna zabava in odlična RPG
Ta serija je bila super! Sem oboževalec od izida prve igre in čakal sem na izdajo Androida za to!
na prvem črnem zaslonu in se ni hotel predvajati, vendar je ponovni zagon moje naprave odpravil težavo. super igra, dobro delo razvijalci
Dungelot Shattered Lands Aventura pcko
Čudovito zasvoji
Tu in tam je nekaj hroščev, vendar je igra vseeno vredna igranja. To je enostavno igrati, vendar ga je težko premagati. Ena od iger, ki jih morate imeti za ljubitelje dungeon crawlerjev.
Veliko zabave!
Resno prikazuje ozadje enotnosti in nato črni zaslon in se popolnoma naloži le enkrat ali dvakrat
Dungelot Shattered Lands სათავგადასავლო cptm