Post by sparoccrimarat on Feb 24, 2022 8:40:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snowball.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snowball.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackování nekonečných tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Snowball.io 2022 version ▞▞▞
Nenáviděl jsem to, že se zastaví v náhodném bodě a pak pokaždé prohraju. omlouvám se, ale jen jedna hvězda.
🙂😀🙂😄😀😀😀😀😀😃😃😀😀😀😀🤖
Velmi zábavné. Ale jedna hvězda, protože nehrajete skutečné lidi. Vypadáš tak, jako bys byl. Navíc waaaaaaaaay příliš mnoho reklam.
Je to opravdu dobrá hra, téměř žádné problémy, jediný problém, který mám, je ovládání, je tam trochu divné, takže si myslím, že byste je měli změnit, ať se dotknete kamkoli.
Hrál jsem 7 dní a nedostal jsem robota. Před každou hrou je reklama.
P9
Líbí se mi tato hra, opravdu se mi líbí, ale je tu jen jeden problém, nesnesitelné reklamy. Vím, že mají hru zdarma a tak, ale po každém zápase, KAŽDÉM, je reklama. Jen se prosím uvolněte v reklamách, možná každé čtyři nebo pět zápasů?
Ani online. Neexistuje způsob, jak se oživit sledováním reklamy v online zápase. Je to prostě plné cpusů. Také když vyhrají "online hráči", nedělají vítěznou animaci, jen se pohybují. Kdybych tomu mohl dát 0 hvězdiček, dal bych to. Nelhejte jen proto, aby si lidé tuto hru stáhli
Snowball.io Aksi ozds
Je to ta nejlepší hra na světě
je to zábavná hra na házení sněhových koulí trochu stresující, když dostanete ránu a snažíte se nasednout, a když led taje nejmenší proti největšímu za 3, můžete získat lepší chlapy různé barevné sněhové koule je to velmi velmi zábavná hra
zábavná hra, příliš mnoho reklam a nepodstatných věcí. Nechci točit kolem, nech mě hrát hru.
1: Díval jsem se na video se záchranou života a nikdy to nefungovalo 2: Dostal jsem skin, který říkal odemknuto a další den byly všechny moje skiny pryč 3: Zkuste hrát jiné hry a tato hra vás přenese, takže jsem prohrál 1 000 genů na block craftu jen proto, že se tato hra objevila uprostřed ničeho, teď neříkejte, že jsem "naříkavý", protože mě tato stupidní hra nenávidí a já ji nenávidím 😡😡😡😡😡😡
Abych byl upřímný, je to skvělá hra a velmi zábavná a skutečnost, že ji můžete hrát offline, je šílená, ale existují problémy, jako je, že nemůžete hrát multiplayer a je tu spousta reklam a někdy se to pokazí, ale tato hra mě moc baví a je úžasná
Tato hra je opravdu skvělá 😎, ale nedostatek zvuku mě opravdu štve a jejich tolik reklam, jako když v této hře umřu, to mi dává dodat
super hra
Úžasný koncept, který byl strašně udělaný. Těžký tým robotů, nadměrné reklamy, špatné a trhavé ovládání, falešné recenze, které pro mě automaticky ztrácí hvězdičku. Jen další rozjetá hra od někoho, kdo chtěl vydělat peníze. Dokonce jsem přemýšlel o nákupu bez reklam, než se problémy staly běžnějšími. Jejich ztráta.
Zajímavá variace na nával hrbolatých her...asi na 3 minuty. Nedostatek proměnných, abyste mohli hrát i poté.
Snowball.io Action eojc
Jo JSem Ještě Nikkkkk90mmmmmnnn 👃👃✌👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👃👉
Doporučuji
tato hra je hodně zábavná! Líbí se mi způsob, že někdy, když na vás někdo narazí, můžete se stále snažit zachránit se. Doporučuji to všem! (také skvělý zabiják času, ztratil jsem se v tom asi na 2 hodiny.)
Musím říct tři slova. *NEUMÍM HRÁT* Když to zkusím otevřít, tak to bohužel říká, že tato hra je na hovno, takže nemůžete hrát. Jen to zkouším a zkouším, protože si pamatuji, že když jsem naposledy hrál, byla to dobrá hra. ale teď to vzdávám. a nikdy nebudu opakovat *NIKDY* už nebudu sedět u vašich hloupých přídavků a robustní hry. teď už od vás nebudu nic instalovat. Takže abych to všechno shrnul, tahle hra je na hovno.
Cat Simulator Aksi rvv
Hrál jsem a měl diamant 3 a pak po dni bronz 1
Blbě oddělující mapa
POČÍTAČE BY NEMĚLY BÝT SCHOPNY VYRÁBIT KOULE VELIKOSTI BALUNŮ, JAKHLE ZAČNETE HRA! V tomto je CESTY k mnoha reklamám! Nevyděláváte dost peněz tím, že se dostanete do turnaje?!?! A když už jsme u toho, reklamy jsou příliš dlouhé! Odinstalování, pokud to neopravíte.
Zábava, dokud nezačnete dostávat reklamy poté, co se každý zápas právě začal odehrávat, měl také 140 výher a začaly dostávat reklamy
hra je dobrá, ale stále se snažím získat bezplatnou cenu a stále na ni ťukám a nefungovalo to, potřebuje práci👍
Nenávidím to, příliš mnoho přidává, moc se to kazí a zpožďuje, nemohl jsem ani dokončit hru, protože by mi nedovolila vyhrát, a je to tak snadné, možná kdyby tam byly nějaké výzvy nebo tak něco, byla by to zábavnější ale zatím 👎 Upravit, btw, pokud hrajete finále, abyste vyhráli skin, jeden nehrajete ani se skutečnými lidmi tam roboty, dva, pokud zemřete, říkáte mi, že musím OSM HODIN čekat. LET ME ZKUSIT ZNOVU NEFUNGUJE ANI, pokud ztratíte TŘIKRÁT TAKÉ 24 HODINOVÉHO PÁSU.
díky za to, že jste z této hry udělali skvělý zabiják času, ALE nesnáším vaši nedávnou aktualizaci vzhledu, kde jsou poslední 3 skiny, které byly rezervovány pro hodnosti legend, nyní nedosažitelné ani pro hodnosti legend, ale jsou vyhrazeny pro prémii, byl bych rád, kdybyste je přidali zpět že hráči legendy to dostanou zdarma, ale ostatní si to stále mohou koupit. Toodles, Bionic
NAPRAVTE PRODLEVA! zkoušel to s mojí WiFi, je to rychlé skoro se vším ostatním, zkoušel jsem to s internetovou sítí firmy mého telefonu a zkoušel jsem to i s vypnutou WiFi a sítí. Jen to nepřestává zaostávat. Je tu také příliš mnoho reklam. Odinstalujte, dokud to nebude opraveno
Snowball.io Akcja vwa
Bývala to skvělá hra. Už mě to ale nenechává hrát turnaje.Hodiny se neustále mění; přidávání času v náhodných intervalech. Nedovolí mi to ani "Challenge Again." Stiskněte tlačítko a nic... Hráno na Note 8, Android 9.0 aktualizovaný 10. dubna.
bezva hra
Tato hra se mi nelíbí, neinstaloval bych ji NEINSTALUJTE TUTO HRU..... Dovolte mi začít s tím, proč. Za prvé....je tam tolik chyb jako jednou, když jsem se objevil v zápase, platforma spadla...a já jsem zemřel....NEVÍM, PROČ JE TO TOHLE VĚC....A NIKDY NEVYDĚLÁ AKTUALIZACE JEN ČEKÁM NA JEDNOU...PROSÍM AKTUALIZUJTE SI NAŠE HOVORY...Nechám to....
Vlastně tuhle hru opravdu miluji. je to zábavné a zábavné. ALE 5 babek...TÝDEN?! WTF? A váš způsob, jak přimět lidi k odběru, je BOMBARDOVAT je reklamami? vážně? Nejen, že se mi nechce sub, ale jen chci odinstalovat. V tuto chvíli se mi zobrazují reklamy před a po hře. To by nebyl takový problém, kdyby mi z reklam nezamrzala obrazovka. Velké zklamání.
Dobře. Je to hra. Problém, který s tím mám, je AI. Dokážou být opravdu chytří. Cesta k chytrému. I když se mi líbí hlavní trik královské sněhové koule! 7 z 10!
je to velmi zábavná hra, ale je to snadné a čelí robotům. Přidejte online čelit ostatním hráčům a tato hra bude opravdu zábavná
Je to skvělá hra, ale je tam tolik závad, konec se mi pokazí Nevím jak vy všichni, ale já